Wentelteefjes wie kent ze niet? Het is een heerlijke zoete lekkernij voor als ontbijt of lunch.

Wat heb je er voor nodig:

  • 2 eieren
  • 250ml rauwe melk
  • Kaneel
  • Suiker naar eigen smaak
  • Ongeveer 70gram boter
  • 8 sneetjes oud wit brood

Hoe te bereiden:

  • Klop de eieren in een diep bord of ovenschaal los
  • Voeg de melk en suiker aan het eimengsel
  • Leg één sneetje brood even in het ei/ melkmengsel en leg hem op een bord
  • Doe dit met alle sneetjes brood en stapel de sneetjes brood op elkaar
  • Schenk het eimengsel wat over is, over de stapel met brood en laat het een paar minuten staan
  • Verhit in een koekenpan een klontje boter
  • Zodra de boter gesmolten is kun je één à twee sneetjes brood in de koekenpan doen
  • Bak ongeveer 1 minuut per kant en draai de wentelteefjes een paar keer om
  • Serveer de wentelteefjes met beetje suiker en kaneel
  • Eetsmakelijk!!!
Wentelteefjes met glaasje rauwe melk