Wentelteefjes wie kent ze niet? Het is een heerlijke zoete lekkernij voor als ontbijt of lunch.
Wat heb je er voor nodig:
- 2 eieren
- 250ml rauwe melk
- Kaneel
- Suiker naar eigen smaak
- Ongeveer 70gram boter
- 8 sneetjes oud wit brood
Hoe te bereiden:
- Klop de eieren in een diep bord of ovenschaal los
- Voeg de melk en suiker aan het eimengsel
- Leg één sneetje brood even in het ei/ melkmengsel en leg hem op een bord
- Doe dit met alle sneetjes brood en stapel de sneetjes brood op elkaar
- Schenk het eimengsel wat over is, over de stapel met brood en laat het een paar minuten staan
- Verhit in een koekenpan een klontje boter
- Zodra de boter gesmolten is kun je één à twee sneetjes brood in de koekenpan doen
- Bak ongeveer 1 minuut per kant en draai de wentelteefjes een paar keer om
- Serveer de wentelteefjes met beetje suiker en kaneel
- Eetsmakelijk!!!